Burendag 2023

Zaterdag 23 september jl. was het burendag en naar aanleiding daarvan is er een gezellige burendag georganiseerd. Bewoners uit de wijk (Kattenberg, Geurdehof, Stegemanhof en de Hooge Grindte) waren allemaal persoonlijk uigenodigd in het Grandcafé van de Stegemanhof waar ze konden genieten van muziek van “Duo één en ander” en een gezellige lunch. Het maakte deze dag extra feestelijk omdat de Hooge Grindte en de Stegemanhof 12 ½ jaar bestaan. Wethouder Joop Wikkerink was namens de gemeente aanwezig en ook de Woonplaats was aanwezig. Ook wij als Huurdersvereniging, die tevens een bijdrage heeft geleverd om dit alles mogelijk te maken waren uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Deze acitiviteit werd georganiseerd door debewonerscommissie de Hooge Grindte en medewerkers van de Stegemanhof. Dit was een dag waarin Noaberschap en gezelligheid centraal stonden.

 

 

 

Burendag 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *