Gezellige middag op de Kattenberg

Op zaterdag 22 april jl. is er een gezellige muzikale middag georganiseerd door de activiteitencommissie van de Kattenberg, voor alle bewoners. Het koor “Evergreen” heeft oude meezingliedjes en schlagers ten gehore gebracht, die de bewoners uit volle borst mee konden zingen. Dit alles onder het genot van een kop koffie met versgebakken wafels en kniepertjes gebakken door Huurdersvereniging ’t Walfort en de familie ter Harkel. Deze middag werd afgesloten met een serenade speciaal voor het diamanten echtpaar Raben die op 25 april hun 60 jarig huwelijk vierden. Al met al een zeer geslaagde middag en iedereen heeft ervan genoten.

 

Gezellige middag op de Kattenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *