Sub-Startpagina
Sub-Startpagina
De Vereniging
Nieuwsbrief nov 2019
Rechten
Huurders rechten
Lid worden
Agenda
Notulen ALV 2019
Links
Vacatures
Activiteiten met submenu
B.C. De Hoge Grindte
B.C. Koningshof
B.C. De Esdoorn
B.C. Kattenberg
Stadsbroek
Klachten
Contact pagina
Privacy Verklaring
Sub-Startpagina
Contact pagina
Agenda
B.C. De Hoge Grindte
Nieuwsbrief nov 2019

Bestuur


Het huidige bestuur van de hv 't Walfort bestaat uit:


 

Voorzitter:                                     Diana Winkelhorst


Vice-voorzitter:                             Louise de Slegte


Secretaris:                                    Diana Winkelhorst


Penningmeester:                         Wanda ter Harkel


Bestuurslid,

Netwerk-/web-beheerder:            Ben ter Haar

                                         

Bestuurslid,

Contactdame nieuwe huurders:   Ina Prinsen

Ik ben Diana Winkelhorst-Obelink. Geboren en getogen in Aalten. Dit jaar 40 jaar getrouwd met Henk, moeder van Jolien en trotse oma van Lily. Mijn hobby’s zijn handwerken, mijn 2 Maltezers, lezen, onze jaarplaats op de camping aan de Moezel in Duitsland en natuurlijk onze kleindochter Lily. Ook houd ik er van om bezig te zijn met computers, smartphones en gadgets op dit gebied. U kunt mij vanuit deze hobby kennen bij de huurdersvereniging. Ik heb de laatste 2 jaar het onderhoud van de website en de computer bij hen verzorgd.

Toen ik hoorde dat er zich geen nieuwe voorzitter had gemeld, ging mij dit aan het hart. Omdat ik wist dat er dan een voorstel zou komen om de huurdersvereniging op te heffen, heb ik mij gemeld voor deze functie, ondanks het feit dat ik geen huurwoning meer bezit. Maar ik heb jaren in een woning van De Woonplaats gewoond en, tot wij overgingen tot koop, zelf gemerkt hoe belangrijk een huurdersvereniging kan zijn. Ik heb enige bestuurservaring. Jaren geleden zat ik als voorzitter in het jeugdbestuur van een voetbalvereniging en later heb ik in de ouderraad gezeten van de lagere school van onze dochter. Ik stel mij dus graag beschikbaar voor de functie van voorzitter van huurdersvereniging ‘t  Walfort.

Vriendelijke groet,


Diana

  

Mijn naam is Ben ter Haar. Ik ben geboren in 1944 te Lintelo. Na de MULO heb ik een MTS-opleiding elektrotechniek en elektronica gevolgd. Daarna heb ik meer dan 25 jaar bij Siemens in Bocholt gewerkt, als ontwerper van computer gestuurde testapparatuur en het maken van testprogramma’s hiervoor. Daarna heb ik meer dan 10 jaar lang vrijwilligerswerk gedaan voor de Stichting Cultureel werk in de Ahof. Ik deed daar allerlei hand en spandiensten. Was netwerkbeheerder en heb er computerles gegeven voor 40+ ers en ouderen.

Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de NVVS-oost Gelderland als Technisch Adviseur Hulpmiddelen en Ringleidingkeurder. Nu help ik ouderen op Internetcafé met computer problemen en omgaan met tablets en smartphones. Ik had nog enkele uren vrij in de week. Ik ben daarom opzoek gegaan naar meer vrijwilligerswerk. Op internet las ik dat de huurdersvereniging o.a. nog mensen zocht die technisch onderlegd zijn, handig op administratief en financieel gebied en met computers.

Dit trok mij wel aan en daarom ben ik de eerste dinsdag in october 2018 naar het bestuur gestapt en heb mij voorgesteld en mijn diensten op computergebied aangeboden. Ik woon alle vergaderingen bij en misschien kan ik op den duur het bestuur met andere taken ondersteunen. Het bestuur ging hiermee akkoord en heeft mij als aspirant-bestuurslid aangenomen tot de volgende Algemene Leden Vergadering ik als bestuurslid wordt voorgedragen. Mijn hobby’s zijn computers, fotografie, koken en modelvliegen.

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Ina Prinsen. Ik ben 65 jaar en trotse moeder van 6 kinderen en trotse oma van 5 kleinkinderen. Ik ben geboren in Barlo op Boerderij ’t Olde Bouwhuis als jongste van een gezin van 8. Sinds eind 2002 woon ik in  Aalten. Na de huishoudschool ben ik als 15-jarige gaan werken als winkelbediende. Eerst bij de firma Hogeweg Speelgoed en Huishoudelijke artikelen en daarna bij Supermarkt Bosman. Vanaf de geboorte van mijn kinderen ben ik altijd  thuismoeder geweest. Daarnaast zette ik mij graag in voor mensen om me heen en was ik mantelzorger voor mijn ouders.

Sinds 2012 ben ik vrijwilligerswerk gaan doen, zoals bestuurslid van de buurtvereniging en bestuurslid van de gemeentelijke cliëntenraad. Dat houdt in: meedenken en meepraten over het minimabeleid. Ook was ik actief als gastvrouw in de kerk tijdens de inloopmorgen, waar mensen welkom zijn voor een kopje koffie en een praatje. Op dit moment ben ik vrijwilligster bij Beth San. Samen met mijn vriendin verzorg ik daar 1x per maand verstelwerk voor de bewoners. Dat is heel dankbaar werk. Ik ga dan altijd met een goed gevoel naar huis.

In oktober werd ik benaderd om bestuurslid te worden bij huurdersvereniging ’t Walfort. Sinds november ben ik aspirant bestuurslid en tijdens de jaarvergadering zal ik geïnstalleerd worden als bestuurslid.

Hoewel alles nieuw voor me is en er nog veel te leren valt, wil ik me hier graag voor inzetten. Het sociale aspect hiervan spreekt me erg aan. Een echte hobby heb ik niet al vindt mijn kleinzoon, dat was opvouwen en strijken wel mijn hobby is!!!!!!
Wel vind ik het leuk om mijn eigen kleding te maken, en iets te kunnen betekenen voor de mensen om mij heen. Dat hoop ik ook te kunnen doen als bestuurslid van huurdersvereniging ’t Walfort.

 

Hallo, mijn naam is Wanda ter Harkel.
 

Eind vorig jaar ben ik met huurdersvereniging 't Walfort bekend geraakt, omdat ik zelf een klacht had. We hebben elkaar een paar keer gesproken en op een avond kwam het ter sprake dat de vereniging nog op zoek was naar een notulist als een grapje. Ik heb toen gezegd; "nou dan blijf ik toch nog even om te notuleren". Dat was op dat moment dus niet nodig.

Drie dagen later kreeg ik een mail van Diana met de vraag of ik dat serieus meende en zo ja, of ik contact met de vereniging  op wilde nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik moet er nog steeds inkomen, want geloof het of niet, het is veel werk en informatie waar ik nog niets van wist. 
Gelukkig is daar alle begrip voor want iedereen moet ergens beginnen. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Het was al heel snel alsof ik iedereen al lang kende. Ondertussen zijn wij een jaar verder en heeft Jan Pennnings, om persoonlijke reden, zijn penningmeesterschap op gezegd en is ook gestopt als bestuurslid. Deze taak heb ik nu overgenomen.

Wanda

  

Louise de Slegte is vorig jaar als aspirant bestuurslid aan ons team toegevoegd. Dit jaar is Louise schriftelijk door de leden, zonder tegen stemmen en tegen kandidaten, als bestuurslid gekozen.

Ze heeft het Vice-voorzitterschap op zich genomen. En tevens de telefoondienst 06-11422171

Post- en kantooradres:

Prinsenstraat 35

7121 AE Aalten

Voor contact klik hier

Voor onze agenda klik hier

Hv 't Walfort

Nieuws

Ons bestuur is j.l. versterkt met

twee bestuursleden:


Bestuurslid / Penningmeester

Wanda ter Harkel


Bestuurslid: / Vce-voorzitter

Louise de Slegte


Aspirant-bestuurslid / bouw-

deskundige:

Kim Visser


De Hoge Grindte:

klik hier


Nieuwsbrief: Klik hier